Služby

Ako pracujeme

Naša pracovná filozofia sa zakladá na detailnom návrhu interiéru až po samotnú realizáciu. Každý projekt je jedinečný, a preto počúvame potreby klienta a maximálne sa sústredíme na detaily.

služby

01

Koncepcia a detaily

Pri tvorbe každého projektu venujeme veľkú pozornosť konceptu a detailom. Interiér tvoríme na mieru na základe požiadaviek klienta, pričom dodržiavame moderný dizajn a vysokú funkčnosť. Dôkladne sa venujeme každému kusu nábytku, aby bol plne prispôsobený požiadavkám.

02

Nápad na prácu

Sme stále otvorení novým nápadom a prístupom, ktoré nám pomáhajú inovovať a vytvárať jedinečné projekty.

03

Dizajn

Dizajn je naša vášeň. Dôraz kladieme na estetiku a funkčnosť všetkých navrhnutých prvkov tak, aby sme splnili očakávania a potreby našich klientov.

04

Dokonalosť

Spojením kvalitných materiálov a dizajnových prvkov od popredných značiek vytvoríme dokonalý interiér pre každého klienta.

05

Realizácia

Poskytujeme celý komplex služieb od samotného dizajnového návrhu, grafického spracovania, poradenstva až po realizáciu nábytku a interiérov vrátane dovozu, montáže a záručného aj pozáručného servisu na zariadenia a spotrebiče.

Projektový plán

Vytvorenie projektového plánu je kľúčovým bodom pre úspešnú realizáciu každého projektu. Ako odborníci dokážeme detailne plánovať každý krok projektu, a tým dosahujeme požadované výsledky a spĺňame očakávania našich klientov.

Práce v interiéry

S našimi bohatými skúsenosťami v oblasti interiérového dizajnu vytvárame estetické a funkčné návrhy a realizácie interiérov.  Naša práca sa vyznačuje kreativitou, štýlom a kvalitou, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy.

Maloobchodný dizajn

Cieľom maloobchodného dizajnu je vytvárať jedinečný zážitok pre našich zákazníkov. Naši dizajnéri majú schopnosť vytvárať priestory, ktoré prilákajú zákazníkov a zároveň zabezpečujú praktické a efektívne riešenia. Sme tu, aby sme vám pomohli vytvoriť maloobchodný priestor, ktorý bude odrážať vašu značku a prilákať zákazníkov.